Tarih: 19.09.2024 13:20

Narin'in katili, arkadan koluyla boynunu sarmış

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır’da boğularak öldürüldüğü belirlenen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde kan donduran yeni gelişmeler var. Küçük Narin’in öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından ‘Histopatoloji’ raporu yayınlandı. Raporda Narin’in boğularak öldürüldüğü ifade edilirken başka detaylar da verildi. Rapora göre Narin’in boğaz bölgesinin yanı sıra göğüs kısmında da kanama ve baskı izleri var. Ayrıca sol boyun ile ense birleşiminde ve yine sol çene altında da kanamaya rastlandı.

Narin’in boyun bölgesinde dört önemli bulgu tespit edildi. Buna göre de katil, Narin’e arkadan saldırmış ve koluyla baskı yaparak boğmuş. Narin’in sol boyun bölgesinin bu baskı sebebiyle daha fazla hasar aldığı belirtilirken yine göğüs kısmında da baskı izleri tespit edildi.

Yine ‘Histopatoloji’ raporuna göre Narin’in boyun bölgesindeki kanamaların yanı sıra boynunun sol tarafının ense ile birleştiği kısımda, ön kas gruplarında ve sol çene altındaki kemiklerde de kanama var.

Açıklanan raporda dikkat çeken diğer bir bulgu ise Narin’in göğüs kısmında da bazı hasarların olması oldu. Raporda, 8 yaşındaki kız çocuğunun cilt altında ve göğüs üstünde “Ağır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları seçilemeyen” kanama bulguları elde edildi.

Bu rapora göre Narin’in boğularak öldürüldüğü kesinleşti. Adli Tıp Uzmanlarının rapor üstünden yaptıkları yorumlara göre ise katil küçük Narin’i katlederken göğsüne baskı kurmuş ve sol boyun bölgesini daha fazla sıkarak öldürmüş. Narin’in elle boğulduğu da bu raporda ortaya çıkarken, kanamalar ve göğüs üstündeki baskı ise katilin arkadan kolu ile Narin’in boynunu sardığı ihtimalini güçlendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —