Tarih: 12.03.2018 16:40

NNYÜ ÖĞRENCİLERİNE

Facebook Twitter Linked-in

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen Bilgi Paylaşım Etkinlikleri devam ediyor.

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) yetkilileri ile Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Bilgi Paylaşım Etkinlikleri kapsamında bir araya geldi. NNYÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katıldığı etkinlikte İŞKUR yetkilileri, öğrencilerin iş yaşamına alıştırılması ve İŞKUR tarafından sağlanan ?İşbaşı Destekleri? hakkında bilgiler verdi.

İŞKUR İş Uzmanı Ayşe Soytürk, kurumlarının işgücü istihdamını sağlamak amacıyla oluşturmuş oldukları işbaşı eğitimi hakkında öğrencilere bilgi verirken ?İŞKUR olarak amaçlarının istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar olduğunu ve bu konuda son sınıf öğrencilerine ve yeni üniversite mezunlarına önem verdiklerini? söyledi.

Endüstri Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Köse, programın sonunda konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —