Tarih: 03.01.2017 15:55

O İSİM SERGEN YALÇIN MI?

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´de devre arası kamp çalışmaları için Antalya´yı seçen ve Ertuğrul Seçme yönetiminde şimdilik çalışmalarını sürdürecek olan Kayserispor´da şok bir gelişme yaşandı. Teknik direktörlük konusunda arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı takımla Sergen Yalçın´ın adı bir arada anılmaya başlandı.

Kayserispor´da olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Erol Bedir yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarını sürdürürken, sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik direktörlük görevinde bulunan Ertuğrul Seçme, Antalya Belek´de kampa girecek. Kayserispor´da bu gelişmeler yaşanırken, teknik heyet konusunda ise ilginç bir isim spor kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. Genel menajerliğe Ali Reşat Çağan´ı getiren Kayserispor´da teknik direktörlük konusunda ise Sergen Yalçın´ın ismi kulislerde dolaşmaya başladı.

Sergen Yalçın´ın ise henüz Kayserispor ile arasında çıkan Teknik Direktörlük konusunda bir açıklama yapmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Sarı-kırmızılılar daha önce ise Ertuğrul Sağlam ismi üzerinde yoğunlaşmış ancak Sağlam, bu teklifi kibarca geri çevirmişti. Yalçın´ın bu teklife sıcak bakması durumunda ise kampa geleceği ve takımı birkaç gün inceledikten sonra son kararını vereceği tahmin ediliyor. (SPOR SERVİSİ)

 



3 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —