Tarih: 17.11.2019 16:14

ODABAŞI VE ORÇANOĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

Orçanoğlu ailelerinin kızları Ayşegül ile Odabaşı ailesinin oğlu Osman muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Çiftin nikahını Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kıydı.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Orçanoğlu  ve Odabaşı ailelerinin yakınlarının yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediye eski başkanı Mustafa Çelik, OSB Başkanı Tahir Nursaçan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve hayırsever Osman Ulubaş  ile odabaşı ve orçanoğlu ailelerinin yakınları katıldı.

Kalabalık bir davetli grubu önünde alkışlar eşliğinde salona giren genç çift ilk danslarını yaparken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Gecede genç çiftin nikâhı da kıyıldı. Çiftin nikâhını Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kıyarken çiftin nikâh şahitliklerini Büyükşehir Belediye eski başkanı Mustafa Çelik, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, OSB Başkanı Tahir Nursaçan, hayırsever Osman Ulubaş, Ali Ünal, Mustafa Naziksoy ve Bekir Orçanoğlu yaptı.

Nikâhın ardından Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve nikah şahitleri genç çifte tavsiyelerde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —