Tarih: 05.06.2015 23:13

OĞULCAN, FENERBAHÇE?DE

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş`ın da peşinde olduğu Kayseri Erciyesspor`un 19 yaşındaki kanat oyuncusu Oğulcan Çağlayan ile anlaşmaya vardı.

Şampiyonluğu ve 4.yıldızı ezeli rakibi Galatasaray`a kaptıran Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Bursaspor`dan Fernandao ve Şener Özbayraklı`yla anlaşmaya varan Fenerbahçe, sürpriz bir transferi daha bitirdi. Kayseri Erciyesspor forması ile yıldızlaşan Oğulcan Çağlayan ile anlaştığını açıklayan sarı-lacivertli kulüp, birkaç gün içinde transfer sözleşmesi imzalayacak.

GENÇ YILDIZI KANARYA KAPTI

Sarı-lacivertlilerin, Trabzonspor ve Beşiktaş`ın da peşinde olduğu Kayseri Erciyesspor`un 19 yaşındaki kanat oyuncusu Oğulcan Çağlayan ve Erciyesspor yönetimiyle bir araya gelerek oyuncunun transferine son noktayı koyacağı belirtildi.

Devre arasında Gaziantep`ten Erciyes`e transfer olan Oğulcan bu sezon 22 maça çıktığı Süper Lig`de 5 gol 2 asistlik performans sergiledi. Oğulcan son olarak ise U19 Milli takımı ile müsabakalara çıkan ve goller bulan isim olarak göze çarpıyordu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —