Yapılan açıklamada Dr. Özer, okula dönüşün çocuklar için zorlu bir süreç olabileceğini, bu sürecin sakin ve planlı bir şekilde yönetilmesinin çocukların akademik ve sosyal başarısına olumlu katkı sağlayacağını ifade etti.
Özer, ebeveynlerin çocuklarıyla okula dönüş süreci hakkında konuşmasının, onların duygularını ve beklentilerini anlamaya yardımcı olacağını kaydetti.
Özellikle ilkokul öğrencileri için bir takvim hazırlanmasının, çocukların okulun ilk gününe daha rahat hazırlanmasını sağlayabileceğini belirten Özer, okul malzemelerinin çocuklarla birlikte alınmasının ve organize edilmesinin de çocuklarda okul heyecanını artıracağını aktardı.
Özer, uyku düzeninin okul programına uygun hale getirilmesi gerektiğine işaret eden, ebeveynlerin çocukların yatış ve kalkış saatlerini kademeli olarak ayarlamalarının uyum sürecini kolaylaştıracağını vurguladı.
Okul başladığında günlük bir rutinin oluşturulmasının, çocukların düzenli bir şekilde ödev yapmasına, yemek yemesine ve boş zaman aktivitelerine zaman ayırmasına yardımcı olacağına dikkati çeken Özer, şu değerlendirmede bulundu:
"Çocuğunuza sorumluluklar verin. Özel gereksinimleri varsa, bu durumu öğretmenleriyle paylaşarak iş birliği yapın. Çocuğunuzun okul gününü destekleyen bir çalışma ortamı yaratın. Sessiz, dikkat dağıtıcı unsurlardan arınmış bir alan oluşturun. Ebeveynler, çocuklarının uyum sürecini dikkatle gözlemlemeli. Eğer birkaç hafta geçmesine rağmen çocuk okula alışmakta ciddi zorluklar yaşıyorsa bir uzmandan destek alınmalıdır."
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.