Tarih: 16.09.2019 17:14

OKULLARIMIZ HAZIR VE HERHANGİ BİR PROBLEMİMİZ YOK

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl bir hafta öne alınarak 16 Eylül´de başlayan İlköğretim Haftası vesilesi ile  Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen çelenk koyma törenine Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç,  İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, ilçe milli eğitim müdürleri, ilkokul örencileri ve öğretmenler iştirak etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından minik yürekler  ellerindeki balonları gökyüzüne bırakarak barış dolu bir dünya özlemlerini  dile getirirken, görülmeye değer renkli görüntüler  ortaya çıktı.

Tören alanına Çelenk öğrencilerle birlikte  gelen İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci günün anlam ve önemine dair yaptığı değerlendirmede  " Biliyorsunuz ki İlköğretim Haftası kanuni bir düzenleme ve böyle olduğu için bu hafta başlıyor. Bakanlığımız yeni bir eğitim-öğretim planlamasıyla 1 hafta öne aldı. Okullarımız geçen hafta açıldı ve 306 bin öğrencimiz ile 220 bin öğretmenimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için büyük bir fedakarlıkla göreve başladı. Okullarımız hazır ve herhangi bir problemimiz yok, her şey yolunda. İnşallah geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte" değerlendirmesinde bulundu?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(16 Eylül 2019) OKULLARIMIZ HAZIR VE
HERHANGİ BİR PROBLEMİMİZ YOK

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —