İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Fatma Oytun, Vali Orhan Düzgün`ün eşi Gül Düzgün, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Kayseri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Fatma Oytun, "Engellilerin toplum içerisinde eşit insanca yaşayabilmelerini ve onuruna uygun saygı görmelerini dolayısıyla, toplu halde hayat standartlarının yükseltilmesini gerçekleştirmek en büyük idealimizdir. Bu amaçla faaliyetlerimizi sizlerle paylaşmanın heyecanını hayal ederken, programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, "Çok anlamlı bir toplantıda bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Engelli deyince her zaman aslında toplumda eskiden farklı algı söz konusuydu. Toplum içerisinde günlük hayatta bir sürü engelin ortaya çıktığı kişiler olarak belki tarif ediliyordu ama özellikle bizim dönemimizde bu algıyı değiştirip yeni bir algıyla değişiklikler oldu. Özellikle 2005 yılında engellilerin hakları, toplum içerisindeki yerleri ile ilgili kanunun çıkarttık. Tabi belki eksiklikler söz konusuydu ama zaman içerisinde o eksikliği ortadan kaldıran pek çok çalışmalar yaptık, yamaya da devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.