Tarih: 17.08.2016 17:39

ÖMER BAYRAM´DAN KAYSERİSPOR AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor ligin ilk haftasında karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken,  Kayserispor´un eski oyuncusu Ömer Bayram, Kayserispor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akhisar Belediyeli Ömer Bayram´dan Kayserispor açıklaması. Kayserispor´da geride kalan sezonda Teknik Direktör Hakan Kutlu tarafından kadro dışı bırakılan ve sezon sonu sözleşme imzalamadığı Ömer Bayram, Kayserispor-Akhisar Belediye maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk haftasında eski takımına karşı forma giyecek olan yeni transfer Ömer Bayram şöyle dedi: ?Benim için öncelikle özel bir maç. 4 sene Kayserispor formasını terlettim. Hollanda´dan Türkiye´ye geldiğim ilk takım Kayserispor´du. Kayserispor´a çok şey borçluyum. Bugüne kadar Ömer Bayram, Kayserispor sayesinde Ömer Bayram oldu. Biz takım olarak çok iyi çalıştık. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kayserispor´da çok önemli transferler yaptı. Takımı gerçekten güçlendirdiler. Kayserispor´u iyi tanıyorum ve eksiklerini biliyorum. Bizim için önemli bir maç. Lige iyi başlamak istiyoruz. 2. Hafta evimizde Galatasaray´a karşı oynayacağız. Zor bir maç olacak o yüzden lige iyi başlamak çok önemli. Allah´ın izniyle 3 puanı alıp Akhisar´a dönmek istiyoruz.?



17 AGUSTOS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —