Tarih: 29.05.2014 22:54

ÖMER BABA KAYSERİ`Yİ ÇOK SEVİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlediği Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali sona erdi. Festivalin 12 Mayıs`ta yapılan açılışına bu yıl ünlü tiyatroculardan Serpil Tamur katıldı. Festivalin galasında sahnelenen "Müziksiz Evin Konukları" adlı oyunda da rol alan Serpil Tamur, Kayseri ve festivalle ilgili düşüncelerini dile getirerek Kayseri`de böylesine bir tiyatro festivalinin yapıldığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu söylemişti.

Gerek kendisine gerekse de tiyatroya gösterilen büyük ilgiden çok memnun kaldığını ifade eden Kurtlar Vadisi`nin Nazife Annesi Serpil Tamur, "Anadolu`nun bu güzel ilinde böyle bir festivalin düzenleniyor olduğunu daha önce duymamıştım. Herkesi tek tek kutluyorum. Tiyatroya bu kadar değer vermenizden ve ayrıca çocukları yalnızca oyuncu olması için değil; iyi insan, örnek insan olmaları için bu tür deneylerin içinden geçmeleri gerektiğini düşünerek böyle bir festival düzenlemenizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Festivalin kapanışı ise Polat Alemdar`ın babası Emin Baba rolüyle tanınan ünlü tiyatrocu Emin Olcay ile yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan`ı ziyaret ederek tiyatro festivali ve Kayseri`deki diğer kültürel etkinliklerle ilgili beğenilerini dile getiren Emin Olcay, "Kayseri`deki tiyatro festivali beni geleceğimiz açısından çok ümitlendiriyor. Beşincisine katılmak nasip olmuştu. Dokuzuncusuna da bu ziyaretle katılmış oldum. Kayseri`yi ben çok severim. Böyle bir festival düzenlediğiniz için sizi kutluyorum. Kayseri Büyükşehir Belediyesi`ni tebrik ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Tüm meslektaşlarım adına sizi kutluyorum" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —