Tarih: 22.07.2013 11:36

``ÖMRÜMÜZ ÇALIŞMAKLA GEÇİYOR``

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İncesu Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İncesu Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen yemeğe Başkan Özhaseki`nin yanı sıra İncesu Kaymakamı Ercan Öter, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Kamu Kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ile ilçe halkı katıldı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol`un kısa bir açılış konuşması yaptığı iftar yemeği sonrası kürsüye Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki geldi. `Kayseri`de işler iyiye gidiyor` diyerek konuşmasına başlayan Başkan Özhaseki, göreve geldikleri yıllarda Kayseri`nin merkez nüfusunun 400 binler civarında olduğunu, şimdiler de ise bu rakamın 1 milyonu aştığını söyledi. Başkan Özhaseki, 15 yılda nüfusu 2 buçuk misli büyüyen şehir sayısının çok az olduğunu, olan şehirlerin de başta gecekondu olmak üzere bir çok sıkıntılarının bulunduğunun altını çizdi. Kayseri`de buna bağlı olarak bir sıkıntı yaşanmadığını dile getiren Başkan Özhaseki, ``Kayseri düzenli bir şekilde gelişiyor, şehrin her bir tarafında çalışmamız var. Geriye dönük olarak bizim belediye başkanlığımızı hatırlayan arkadaşlar bilirler, bizim ömrümüz çalışmakla geçiyor; iyi niyetli çalışmakla geçiyor. Devasa projeleri şehrimize kazandırmakla geçiyor`` ifadelerini kullandı.

Konuşmasının son bölümünde Kayseri`deki uyuma da dikkat çeken Başkan Özhaseki, iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol`a teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —