Tarih: 25.05.2018 16:11

OSB BAŞKANLIĞI´NIN İFTARI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği ilimiz sanayicilerini aynı sofra etrafında birleştirdi? Etkinlikte konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ?Her türlü sanayi yatırımı yerine, ülkemiz için yüksek katma değer üretebilecek sanayi yatırımlarına yönelmeliyiz? değerlendirmesinde bulundu?

Kayseri Organize Sanayi Bölge Başkanlığınca gelenek halinde getirilen iftar yemeklerinin bir yenisi daha gerçekleştirildi? İlimiz sanayicilerini aynı sofra etrafına birleştiren etkinlikte sanayicielre seslenerek katma değer yaratacak ürünler üretme çağrısında bulunan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´ne, kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen bütün yöneticilere de şükranlarını sumayı ihmal etmedi? Başkan Nursaçan şunları kaydetti?"İş dünyası olarak, sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi, ekonominin birinci sırada yer alması, yani asıl gündeme dönülmesi birinci önceliğimiz olmalıdır. Her türlü sanayi yatırımı yerine, ülkemiz için yüksek katma değer üretebilecek sanayi yatırımlarına yönelmeliyiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´ne, kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen ilgili ve yetkili herkese şükranlarımızı sunuyorum. Hayatta olanlar sağlıklı ve uzun ömür, vefat edenlere de Allah´tan rahmet diliyorum."

OSB´nin iftar yemeği dualarla son bulurken, yoğun iş temposu neden ile görüşme fırsatı bulamayan sanayiciler sohbet edip hasret gidereme fırsatı yakaladılar?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(25 Mayıs 2018) OSB BAŞKANLIĞI´NIN İFTARI
SANAYİCİLERİ AYNI SOFRADA BULUŞTURDU?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —