Tarih: 19.04.2016 23:35

OSB BAŞKANI NURSAÇAN

Facebook Twitter Linked-in

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB´deki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Bu sene içerisinde 20 km asfalt çalışmasını tamamlayacağını vurgulayan Nursaçan, Kilitli parke çalışmalarının da devam edeceğini duyurdu.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB içerisinde yapılan çalışmaları yakından takip ederek, yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak OSB içerisinde asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Nursaçan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz yıl 30 km´nin üzerinde asfaltlama çalışmasın olduğuna dikkat çeken Nursaçan, bu yıl da 20 km asfaltlama yapacaklarını duyurdu. OSB´de faaliyete geçen mobese hakkında da bilgi veren Nursaçan, OSB´ye giren ve çıkan tüm araçların kayıt altında olduğunu açıkladı. Nursaçan sözlerine şu şekilde devam etti; ?Geçtiğimiz yıl 30 km üzerinde asfalt çalışmamız oldu. 8 km civarında kilitli parke çalışmamız oldu. Bu sene de 24, 29 ve 43´üncü caddelerimizde asfalt çalışmalarımız başlamış durumda. Kanalizasyon ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kayseri Organize Sanayi Yönetimi ve Müdürlüğü olarak kıymetli sanayicimizin emrinde ve ihtiyaçlarını zamanında yerine getireceğiz. Bu sene 20 km asfalt çalışmasını tamamlayacağız. Yine kilitli parke çalışmamız da devam edecek. Mobese çalışmamız kısa süre içerisinde devreye girdi, 200´ün üzerinde noktada kamera kaydımız var. Bu sistemin içerisinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Türkiye´nin en fazla giriş-çıkışı olan OSB´lerin arasında belki 1 numarada. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü´müz ile karşılıklı çalışmalarımız neticesinde OSB´deki Polis Karakoluna sistemi kurduk, şuanda orada 8 tane görevli emniyet mensubumuz çalışmakta, Emniyet Müdürümüze de teşekkür ederiz. Şuanda OSB´ye giren-çıkan araçların hepsi kayıt altında.?
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan, cami inşaatına emeği geçen ve yardımda bulunan kişilere de teşekkür etti.
HABER: M. EMRE KİPMAN



19 NISAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —