Tarih: 02.03.2019 17:25

OSB GENEL KURULU´NDA

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri 1.Organize Sanayi Bölgesi 17. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi? Zorulu geçen seçimli genel kurulun sonunda ipi göğüsleyen 379 delegenin oyunu alan mevcut Başkan Tahir Nursaçan oldu? Başkan Nursaçan Güven tazeleyerek çıktığı yarış öncesi yaptığı değerlendirmede ?OSB, para biriktirme yeri değil. OSB´nin kaynaklarını sanayicinin hizmetine en verimli şekilde sunarak kalıcı ve kaliteli hizmetler yapmak ana hedefimiz. OSB yatırıma para harcama, proje yapma yeridir? ifadesini kullandı?

Kayseri 1.Organize Sanayi Bölgesi 17. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi? Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan genel kurulda gündem maddeleri okunarak oylanana programda daha sonra faaliyetler üyelere anlatıldı.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, göreve geldiği günden bu yana yaptığı faaliyetler hakkında üyelere bilgi verirken kendisine yapılan eleştirilerin haksız ve yersiz olduğunu vurguladı?

Sözlerinin devamında OSB´nin kasasında para olmadığına dair iddialar olduğunu hatırlatan Nursaçan, "62 milyon lira kasamızda paramız var. OSB, para biriktirme yeri değil. OSB´nin kaynaklarını sanayicinin hizmetine en verimli şekilde sunarak kalıcı ve kaliteli hizmetler yapmak ana hedefimiz. OSB yatırıma para harcama, proje yapma yeridir. Birçok proje yaptık, üniversite ile sanayi işbirliğinde de çalışmalar yaptık. 43 yıllık OSB tarihinde, ilk kez teşvik, hibe ve desteklerle yaklaşık 45 milyon liralık büyük bir katkı sağlanmış. Allah bereketimizi arttırsın." İfadesini kullandı?

Başkanlığın bir diğer adayı Ahmet Hilmi Kürtüncü ise OSB´ye hizmet edenlere şükranlarını sunarak başladığı konuşmasıda "Yarın geç olabilir, şimdi tam zamanı diye yola çıktım." şeklinde konuştu?

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen oylama sonrası 379 delegenin oyunu alan mevcut başkan Nursaçan koltuğunu korurken, Ahmet Hilmi Kürtüncü ise 308 delegenin oyunu almaaya muvaffak oldu?

17. Olağan Genel Kurulun ardından 3. Nursaçan dönemi resmen başlamış oldu?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —