OSB YÖNETİMİ HACILAR´DA

OSB YÖNETİMİ HACILAR´DA

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´ye iade-i ziyarette bulundu.


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´ye iade-i ziyarette bulundu.
Ziyarete OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile birlikte, OSB Başkan Yardımcısı Şeref Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Sarıtaş ve Özer Bostancı ile OSB Bölge Müdürü Ali Yaprak, Hacılar Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Bostancı ve Yusuf Özkaya´da eşlik etti.
13 Olağan Kongre sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´ye, iade-i ziyarette bulunduklarını ifade eden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, kendilerine teşekkür etti. Başkan Nursaçan sözlerine şöyle devam etti; "Yeni yılın yaklaştığı saatlerde değerlendirme yapacak olursak. 2015 seçimle geçen bir yıl olmuştu. Buna rağmen memleketimizde çok büyük sıkıntılar yaşanmadı. 2016 yılında da inşallah ilçemize, Kayseri Organize sanayimize, İlimize, Ülkemize ve dünya´ya cenab-ı Allah´tan hayırlı, mutluluk, sevgi, barış dolu, savaşın bittiği, insanların gözyaşlarının sona erdiği bir yıl olmasını diliyorum. Kayserili hemşerilerimizin de yeni yıllarını tebrik ediyorum."



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti