OSB’ye Sahip Çık Platformu üyeleri tertipledikleri kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek Kayseri 1. Organize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan ce ekibine yönelik ağır eleştirilerde bulundular. Platform adına konuşan Bekir Okay Kiracıoğlu, gördükleri yanlışları düzeltmek adına bir araya geldiklerini vurgulayıp, hayata geçirilen bazı projelerin maddi sıkıntılar yarattığını iddia ederek “Biz bunları önceden görüp uyarıyoruz. Gelin bu işi Kayyum’a bırakmayın, siz bırakın. Bizim derdimiz bu yönetimin değişmesidir” ifadesini kullandı.
OSB’ye Sahip Çık Platformu üyeleri tertipledikleri kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek Kayseri 1. Organize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan ce ekibine yönelik ağır eleştirilerde bulundular.
Platform adına konuşan Bekir Okay Kiracıoğlu, gördükleri yanlışları düzeltmek adına bir araya geldiklerini vurgulayıp, OSB yönetiminin raporların kasıtlı olduğu konusunda rahatsızlık duyduğunu dile getirerek “Mevcut başkan müsrif harcamalar yapıyor. İnsanlar Osmanlı odasını bile 1,5 yıl sonra öğrendi. Yapılan harcamalar yapıldıktan sonra sanayiciye onaylatılıyor. Çoğu iş insanı bu konudan müzdarip. Raporun ve müfettişlerin kasıtlı olduğu söyleniyor. Aslında raporlar zok daha ağır. Teftişler kasıtlı değil. Ortada daha muhasebel işlem yok. Osmanlı odası, hediyelik teşbihler…Kültür faaliyetlerine bu kadar hevesliyse, bıraksın Kültür Müdürü olsun. Bugünün rakamıyla Osmanlı odasına harcanan para 5 milyon lira. Bunu da Kültür Bakanlığı’na hediye etsin. Atatürk’e hareketten 2 yıl ceza alan insanların bu tür kurumlarda olmasını istemiyoruz. Sayın Nursaçan edebiyat yapacaksa gitsin başka mecralarda yapsın.Yöneticilere sesleniyorum. Huzur hakkı alsınlar, kendi huzurları için hak yemesinler” değerlendirmesinde bulundu.
Kiracıoğlu ‘Mali Kongre’nin zamanı ile ilgili soruya ise, “Mayıs 2020 olacaktı ancak pandemi nedeniyle 2020 yılsonuna kadar yapılacak. Yönetimin değişmesini istiyoruz, konuyu elzem görürsek aday oluruz” diye konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.