OSMANLI KÜLTÜR EVİNDE HALKLA BAYRAMLAŞILDI

OSMANLI KÜLTÜR EVİNDE HALKLA BAYRAMLAŞILDI

Talas ilçesinde belediye tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Osmanlı Kültür Evinde yapıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti milletvekili Yaşar Karayel,müslüman topraklarında yaşanan olumsuzların bir an önce bitmesini istiyoruz dedi.

Düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Talas KaymakamI Yasemin Özata Çetinkaya, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninde açılış konuşması yapan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, “Bu bayramlarda alacağımız en önemli ders birliğimize, beraberliğimize ve bütünlüğümüze hiç şüphe yok ki tavizsiz bir şekilde sarılmak, onu devam ettirmek. Çünkü bütün Müslümanların bayramı olan şu günde insan kanının aktığını düşündüğümüzde milletimizin birliği, beraberliği ne denli önemlidir bunu iyi anlamamız lazım.  Dedi.

Talas Kaymakanı Yasemin Özata Çetinkaya`da tüm halkın bayramını kutladı.

AK Parti il başkanı Ömer Dengiz`de ülkemizdeki huzur gibi tüm dünyada da güzel bayramlar yaşanması temennisinde bulundu.

   AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, Şuanda 68 ülkenin aşağı yukarı 30’unda kan akıyor. Müslümanlar birbirlerini boğazlıyorlar. Ölende öldüren de Allahuekber diye bağırıyor. Bu yanlış değil mi? Evet böyle bir yanlışı İslam dünyası maalesef yaşıyor. Dedi.  Kamuda başörtülü, başörtüsüz ayırımı artık yok. Kardeşçe bir arada yaşamanın şartları oluşturuluyor. Onun için verdiğiniz oyların mesuliyetini yerine getiriyor, taşıyoruz. Bizlere güvenmeye devam edin. İfadelerini kullandı.



Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti

Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi

Kayseri’de havalar ısınacak

Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu

“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”

Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek

“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi