Tarih: 08.05.2016 18:36

ÖZ AĞAÇ ?İŞ SENDİKASI´NDA GENEL KURUL

Facebook Twitter Linked-in

Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şube Yönetimi seçimli genel kurul gerçekleştirdi? Mevcut Başkan Adnan Kıyak tek liste ile çıktığı genel kurulda güven tazeleyerek 4 yıl daha koltuğunu korudu?
ÖZ Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 No lu Şubede seçim rüzgarları esti? 4 yıldır Şube Başkanlığı koltuğunda oturan Adnan Kıyak tek liste ile gidilen genel kurul sonucu 4 yıllığına daha seçilerek koltuğunu korurken genel kurul esnansın da renkli görüntüler oluştu?
Yoklama alınması ve Divanın teşekkülü ile start veren kongrede İstiklal Marşı´nı okuyan delegeler daha sonra Genel Başkan Eyüp Karaderili´nin ve kongreye konuk olarak iştirak eden isimlerin konuşmalarına tanıklık ettiler?.
Şube Başkanı Adnan Kıyak´ın Faaliyet Raporunu ibrasının ardından ise sandık ortaya getirilerek seçime geçildi? 4 yıldır şube başkanlığını yürüten Adnan Kıyak´ın tek liste ile gittiği sandıktan güven tazeleyerek çıkan Kıyak 4 yıllığına daha koltuğa oturdu?
Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şube´nin 2. Olağan Genel Kurulu dilek ve temennilerin dillendirilmesi ile noktalandı?
HABER: C.ÜSTEN



7 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —