Tarih: 27.03.2021 19:48

ÖZDEMİR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI’NA ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

MHP’nin ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik’ sloganıyla gerçekleştirdiği 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda delegeler tarafından belirlenen ve 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısında 15 kişiden oluşan Başkanlık Divanı belli oldu. Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısında yapılan seçimle 15 kişiden oluşan Başkanlık Divanı belli oldu.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Edip Semih Yalçın, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Feti Yıldız, Siyasi İşler, Parlamento ve Hükümet ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Mustafa Kalaycı, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Parti Genel Sekreterliği görevini ise İsmet Büyükataman seçilirken Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ‘de Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine seçildi.

Özdemir ‘in Genel Başkan Yardımcılığı görevi ilimiz kamuoyunda memnuniyet yarattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —