Tarih: 04.09.2017 16:10

ÖZEL MAÇTAN BERABERLİK ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, milli arada özel hazırlık maçında Beşiktaş ile İstanbul´da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı büyük bir taraftar grubu izlerken, Kayserispor sahadan 1-1´lik beraberlikle ayrıldı.

A Milli takım ve U21 Milli takımlarının maçları nedeniyle Süper Lig´e verilen arada Kayserispor boş durmadı. Maç eksikliğini giderme adına deplasmanda Beşiktaş ile özel bir maç yaptı. Vodafone Arena´da oynanan özel maçta Beşiktaş´a konuk olan Kayserispor sahadan 1-1´lik skorla ayrıldı.

Özel maçta Kayserispor, 21. dakikada Silvestre Varela´nın golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş ise Fatih Aksoy´un 38. dakikadaki golü ile skoru eşitlerken ilk yarı 1-1 sona erdi. Karşılıklı pozisyonlarla geçen ikinci yarıda gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Karşılaşma sonunda ise Kayserispor´da Teknik Direktör Sumudica oyuncuları ile soyunma odasında kısa bir toplantı yaptı.

Maçın tamamlanmasının ardından sarı-kırmızılılar Kayseri´ye dönerken, Sivasspor deplasmanının hazırlıkları ise bu sabah yapılacak olan antrenman ile devam edecek.

Haber: MURAT TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —