Tarih: 28.07.2019 16:26

ÖZHASEKİ VE BAŞKANLAR BİR ARADA

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Kayseri´yi geleceğe taşıyacak önemli projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Yapılan toplantıya AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Ak parti il Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi belediye başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı, Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın katıldı.

Toplantı hakkında açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Kayseri İl Başkanımız, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile Kayserimize değer katacak projeler üzerine istişarelerde bulunduk şehrimiz için gece gündüz demeden çalışacağız

?Tüm güzel işler ancak ortak akılla ve birlik olmakla mümkündür. Rabbim, bu şuurla beraberliğimizi daim eylesin dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç´da yapılan Toplantıda şehrimizi geleceğe taşıyacak önemli projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İstişare ve uyum kültürü içerisinde her şeyin en iyisini, el birliğiyle güzel şehrimiz Kayseri için yapacağız. Dedi.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —