Tarih: 22.03.2014 10:06

ÖZHASEKİ AĞRILILARLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği`nin düzenlediği geceye TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, dernek yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede konuşan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Kocasinan Belediyesi`nin başlattığı Ihlamur Caddesini Ambar`a kadar kanal boyundan uzatacaklarını ifade eden Çelik, "Alt ve üstgeçitleri de planlayacağız. Yeni yol, Kuzey Çevreyolu gibi uzak olmayacak, eski çevreyolu gibi de trafiği yoğun olmayacak. Akıcı ve akılcı yeni bir yol çıkaracağız" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise insanlığa hizmetin sevdalısı olduklarını belirterek, "Kimse diyemezki, bu belediye başkanları ayrıştırdılar. Kimse, bulundukları yere, doğdukları yere, rengine, ırkına, yaşantısına, felsefesine, servetine, şöhretine göre bize davrandılar diyemez. Biz insanlığın tamamına hizmet için sevdalıyız" diye konuştu.

Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Barbaros da Başkan Özhaseki`nin Kayseri`yi marka şehir yaptığını ifade ederek "Kayseri`yi dünya standartlarının üzerine taşıyan ve hizmet konusunda Türkiye`ye örnek şehir haline getiren, vefalı ve hizmete sevdalı Başkan Özhaseki`ye teşekkür ediyorum. Açık bir şekilde ifade etmeliyizki Ağrılılar ve doğulular olarak bugüne kadar bu şehirde kardeşlik hukuku çerçevesinde birlik ve beraberlik içinde yaşadık, bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Bu birlikteliğin sağlanmasında büyük payı olan Başta Mehmet Özhaseki olmak üzere belediye başkanlarına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakabilmek için AK Parti`nin tercih edilmesi gerektiğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —