Tarih: 26.08.2013 11:12

`PAŞA` EZDİ GEÇTİ!

Facebook Twitter Linked-in

Sezona Sivasspor galibiyeti ile başlayan temsilcimiz Kayserispor, 2.haftada bu kez 3 puanı, Kasımpaşa deplasmanında aradı. Maça Ertuğrul Taşkıran,  Salih Dursun, Khizaishvili, Mijailovic, Ömer Bayram, Sefa Yılmaz, Abdullah Durak, Cleyton, Bilal, Biseswar ve Mert Nobre 11`i ile başlayan Kayserispor, maçın ilk yarısında vasat bir performans sergiledi.

KASIMPAŞA 3-1 KAYSERİSPOR

4.dakikada Babel`in sağ çaprazdan verdiği pasla topla buluşan Malik Büyüksal`ın sert vuruşunu kaleci Ertuğrul kornere çeldi. 7.dakikada Cleyton`un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta üst direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı. 9.dakikada sağ kanattan Babel`in ortaladığı topu kaleci Ertuğrul yumruklayarak uzaklaştırdı. Ceza yayı içine düşen topu Castro çok sert ve şık bir vuruşla, ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 22.dakikada ceza sahası içerisinde Abdullah`ın, Scarrione`ye yaptığı faul sonrası hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Scarrione, topu ağlara gönderdi ve durumu 2-0`a getirdi. İlk yarının son dakikalarında 45+1`de  Scarrione`nin oratasında topa kimse dokunamadı ve ilk yarı ev sahibi takım Kasımpaşa`nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan taraf temsilcimiz Kayserispor oldu. Dakikalar 54`ü gösterdiğinde Cleyton`un nefis ara pasında kaleci Isacson ile karşı karşı karşıya kalan Pablo Mouche`nin vuruşu, farklı bir şekilde üstten auta çıktı. Dakiakalar 65`i gösterdiğinde Kasımpaşa`nın flaş transferi Ryan Babel sahneye çıktı ve akıl dolu bir vuruş ile farkı 3`e çıkaran golü kaydetti.Dakikalar 77`yi gösterdiğinde serbest vuruş kazanan ev sahibi Kasımpaşa`da topun başına Tabere Viudez geçti.  Viudez`in vuruşu barajda bulunan Jaja`nın kafasına çarptı ve kaleci Ertuğrul`u kontrpiyede bıraktı. Ertuğrul topu zorlukla kornere çeldi. Dakikalar 88`i gösterdiğinde  Mouche`nin sol kanattan pasında topla buluşan Jaja çok şık bir gole imza attı ve farkı 2`ye indirerek skoru 3-1`e getirdi. Bu golün ardından maçta başka gol sesi çıkmazken ev sahibi takım Kasımpaşa temsilcimiz Kayserispor`u 3-1 mağlup etti. (spor servisi)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —