Belediye
Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Kayseri'nin en itibarlı kurumunda
görev yaptıklarına dikkat çeken Başkan Özhaseki, vatandaşlara gereken ihtimamın
ve yumuşaklığın gösterilmesinin belediyede görev yapmanın en önemli
şartlarından birisi olduğunu söyledi.
"Burada bir yandan evinizin nafakasını kazanırken bir yandan da Allah'ın
rızasını kazanırsınız. Çünkü yaptığınız işten, gösterdiğiniz güler yüzden
hoşnut olan insanlar size arkanızdan dua eder" diyen Başkan Özhaseki,
belediyeciliğin bu açıdan çok elverişli bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekti.
İş yapma konusunda sonuna kadar yetkili ve sorumlu olduklarını ifade eden
Başkan Özhaseki, belediye malının birilerine hatır gönül ilişkisi içerisinde
dağıtılmasının ise kul hakkını doğuracağını kaydetti.
Personeli siyaset yapmamaları konusunda uyaran Başkan Özhaseki, herkesin
kendisini geliştirmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Hem işinizle ilgili hem
de sosyal çevre olarak kendinizi geliştirin. Ayrıca değişik aktivitelerin
içinde olun, seminerlere, konferanslara katılın ve bol kitap okuyun"
şeklinde konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.