Tarih: 17.02.2018 16:50

PKK ÖVÜCÜLER

Facebook Twitter Linked-in

İlmizde sosyal medya üzerinden Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Suriye´de yürüttüğü ?Zeytin Dalı´ Harekatı ile ilgili paylaşımda bulunup, terör örgütü PKK/YPG propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli hakim karşısında hesap verdi?  Duruşma sonrası  zanlılardan  5´i tutuklanarak  demir parmaklıklar ardına gönderilirken,  1 kişi ise adli kontrol şartlı ile serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili paylaşımda bulunup, terör örgütü PKK/YPG propagandası yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda Hanifi K., Hikmet T., İsmail M., Ömer B. ve Tunahan Y. ile kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin tadilatında çalışan, mesai arkadaşlarına terör örgütünü övücü sözler sarf eden Celalettin B.´yi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda  3 ruhsatsız tabanca ile 1 kurusıkı tabanca bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede hakim karşınsa çıkartılan zanlılardan  Hanifi K., Hikmet T., İsmail M., Ömer B. ve Celalettin B. tutuklanarak  demir parmaklıklar ardına gönderilirken, Tunahan Y. İsimli  şahıs ise  adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(16 Şubat 2018) PKK ÖVÜCÜLER
HAKİM ÖNÜNDE HESAP VERECEK?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —