"PLANLI ESTETİK VE FONKSİYONEL"

MİMARLAR ODASI KAYSERİ ŞUBESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK´İ ZİYARET ETTİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi´nin ziyaretinde belediyenin yeni vizyonunu açıkladı ve üç noktaya dikkat çekti. Başkan Çelik, yapılacak her işin planlı, estetik ve fonksiyonel olması için özen göstereceklerini belirtti.
Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Eda Velibaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi´nin vizyonunu açıklayan Başkan Çelik, "Yapacağımız işlerin planlı-projeli, estetik ve fonksiyonel olmasını istiyoruz. Yaptığımız işin mutlaka planı, projesi sağlam ve düzgün olmalı. Projeye fazla emek ve para harcanırsa bile yatırım ve işletme maliyetlerini en aza çekiyorsunuz. İkincisi şehir kültürüne uygun, daha kentli, estetik işler çıkarmamız gerekiyor. Üçüncüsü de fonksiyonellik. Nihayette projeleri insanlar için yapıyoruz. Dolayısıyla onların rahat kullanabilmeleri gerekiyor. Bu vizyonumuzdaki üç konu da mimarlıkla alakalı işler. Dolayısıyla daha sık birlikte olacağız ve sizlerin görüşlerine önem vereceğiz" dedi.
"BİRBİRİMİZİ İYİ BİLİRİZ"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i Yozgatlılar Derneği de ziyaret etti. Dernek Başkanı Ayhan Köklü ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Yozgatlı şehidimizi rahmetle anan Başkan Mustafa Çelik, ailesine ve milletimize başsağlığı diledi. Başkan Çelik, Yozgat ile Kayseri´nin aynı kültürden geldiklerini belirtti ve "Birbirimizi iyi biliriz" dedi.
Dernek Başkanı Ayhan Köklü de 19 Mart´ta Çanakkale Şehitleri Anma Gecesi düzenleyeceklerini belirterek Başkan Çelik´i programa davet etti.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek