POLİS OKULU MÜDÜRÜ TANRIVER,

POLİS OKULU MÜDÜRÜ TANRIVER,

?BAĞLI OLACAĞINIZ TEK YER DEVLETTİR?

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi 21. dönem mezunlarını törenle uğurladı? Mezuniyet törenin de Emniyet Teşkilatı´nın genç neferlerine seslenen Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver onları cemaat ve tarikatlara bağlı olmamaları konusunda uyararak ?Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir? ifadesini kullandı?

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezinde 21. dönem mezuniyet töreni polis okulu spor salonunda gerçekleştirildi? Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, Polis müfettişleri, öğretmenler ve Emniyet Teşkilatı´nın genç neferleri yeni mezun polislerin yakınları iştirak etti?

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla star veren törende henüz mesleki yaşamlarının başında olan yeni mezun polislere seslenen Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver cemaat ve tarikatlara bağlı olmamaları konusunda uyarıp, bağlanacakları tek yerin devlet olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti? "Öncelikli olarak dürüst olacaksınız. Kimsenin hakkını yemeyeceksiniz. Hakkınızı ve haddinizi bileceksiniz. Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir. Hiçbir kimseye devlete el kaldırtmayacaksınız, Devlete laf söyletmeyeceksiniz. Devlete yan baktırmayacaksınız.Devlete isyan eden hainleri,topyekun imha edeceksiniz."

Mezuniyet töreni dönem birincisinin kütüğe isim çakmasının ardından, 21 .dönem mezunu olarak Emniyet Teşkilatı altına göreve başlayacak olan 622 genç polisin Türkiye Cumhuriyet Anayasası ve tabancasına el koyarak yemin etmesi ile noktalanırken; genç polisler kadar yakınlarının da heyecan ve coşku içinde oldukları gözlerinden okunuyordu?



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı
Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu
Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor
Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti
Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet
Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”