Tarih: 17.07.2014 01:58

RAMAZAN TIRI YOLLARDA

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi`nin geleneksel Ramazan akşamlarını yaşatan kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor. Ramazan için özel olarak hazırlanan Ramazan Tırı, mahalleler ve ilçelerde Ramazan gecelerine renk katıyor. Ramazan Tırı bugüne kadar 8 mahalle ve 6 ilçede etkinlik gerçekleştirdi.

 

Ramazan ayı süresince her akşam bir mahalle veya ilçeye giden Ramazan Tırı yolculuğunu sürdürüyor. Mahalle veya ilçelerde gerçekleştirilen etkinlikler Mehter Takımı`nın konseri ile başlıyor, Karagöz ve Hacivat, sema gösterisi, tasavvuf musikisi, illüzyon gösterisi gibi etkinliklerle devam ediyor. Ramazana özel gösterileri her gün binlerce vatandaş izliyor. Ramazan Tırı`nın önümüzdeki 1 haftalık programı şöyle olacak:

16 Temmuz Çarşamba: Mimsin

17 Temmuz Perşembe: TOKİ

18 Temmuz Cuma: Talas-Kuruköprü

19 Temmuz Cumartesi: Tomarza

20 Temmuz Pazar: Develi

21 Temmuz Pazartesi: Yahyalı

22 Temmuz Salı: Yeşilhisar

        

Ayrıca  Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Ünlü Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Emin Olcay 18 Temmuz Cuma günü Kayseri`ye gelecek.  Ünlü oyuncu Şehir Tiyatrosu`nda "Nefesinle Nefsin Doydu mu" konulu bir programla izleyicilerin karşısına çıkacak. Saat 21.30`da başlayacak olan program ücretsiz olarak izlenebilecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —