Tarih: 18.02.2017 17:35

REFERANDUM SEÇMEN LİSTELERİ

Facebook Twitter Linked-in

16 Nisan´da gerçekleştirilecek olan referandum için seçmen listeleri 18 Şubat tarihi ile yurt genelindeki muhtarlıklarda askıya çıktı. Listeler 26 Şubat´a kadar askıda kalacak.
Yüksek Seçim Kurulu´nun anayasa değişikliğinin 16 Nisan´da halkoyuna sunulmasına ilişkin hazırladığı seçim takvimine göre, seçmen listeleri sabah 8.30´dan itibaren askıya çıkarıldı. Seçmen listelerinin 26 Şubat´a kadar askıda kalacağı belirtildi.
Turgut Reis Mahallesi Muhtarı ???. haber ekibimiz aracılığı ile mahalle sakinleri neznin de tüm vatandaşlara yaptığı uyarıda "Çok kısa bir süre askıda kalacağı için herkesin biraz dikkat etmesi, askıya çıkan listeleri kontrol etmesi gerekiyor. 18 yaşını dolduran seçmenlerin kendilerini listede kontrol etmeleri çok önemli. Seçmen vatandaşlarımız kayıtlarını kontrol etmek için son dakikaya kadar beklemesindeler? ifadesini kullanırken 18-26 Şubat tarihleri arasında muhtarlıkların ve nüfus müdürlüklerinin cumartesi - pazar günleri tam mesai yapacaklarının altını çizmeyi de ihmal etmedi?
Öte yandan seçmenler ayrıca Yüksek Seçim Kurulu´nun ?www.ysk.gov.tr" internet adresinden bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulayabilecekleri öğrenildi?
HABER : C.ÜSTEN


Video Haber


REFARANDUM SEÇMEN LİSTELERİ 26 ŞUBAT´A KADAR... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —