Tarih: 21.06.2017 16:09

?Reis´ Kayserispor´da

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Galatasaray ile yolarını ayıran Sabri Sarıoğlu´yla prensipte el sıkıştı.
Yeni sezon için iç ve dış transferde elindeki listeyi değerlendiren Kayserispor´da, yönetimin bilgisi dahilinde Kayserispor´un kaptanı Umut Bulut, sarı-kırmızılı takımın bu sezon kadrosunda düşünmediği Sabri Sarıoğlu´na teklifte bulunmuştu.
32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Kayseri´ye geldi. Sarı-kırmızılı ekip ile masaya oturan tecrübeli futbolcu Kayserispor ile her konuda prensipte anlaşma sağladı.
Sabri Sarıoğlu, altyapısında yetiştiği Galatasaray´da 2001-2002 sezonunda profesyonel olurken, 15 sezon A takımda kalmayı başardı. İlk sezonunda Süper Lig maçı oynayamayan Sabri, bir sonraki sezondan itibaren Galatasaray formasıyla başarılı müsabakalar çıkarmaya başladı. Sarı-kırmızılı takım ile 6 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli futbolcu, 4 kez de Türkiye Kupası´nı havaya kaldırdı. Sabri, ayrıca Galatasaray ile 5 kez TFF Süper Kupası´nı kazanma başarısı gösterdi. Sabri Sarıoğlu, Galatasaray´da ligde görev yaptığı 2002-2003 sezonundan beri sağ bek mevkisine transfer edilen 10 oyuncuyla da girdiği forma rekabetinden başarıyla çıkma başarısı göstererek dikkatleri çekti.


Haber: Şevket Tekin


Video Haber


(21 Haziran 2017) ?Reis´ Kayserispor´da
Sabri, Yeni Sezonda Kayserispor Forması Giyecek Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —