Tarih: 16.12.2017 12:38

SAADET PARTİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı, ´Fikir Duvarı´ çalışması ile ilimiz sakinlerinin sorunlarına  çözüm arayacak. Saadet  Partisi  kurmayları  vatandaşların  sorun ve çözüm önerilerini özgürce  yazabilmeleri  için  Bürüngüz Camii  karşısında  ´Fikir Duvarı´ adı altına oluşturdukları platforma gelen şikayetlerin takipçisi olarak  çözmek için  çaba sarf edecekler?

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Bürüngüz Camii önüne kurduğu ´fikir duvarı´ çalışması ile muhalefeti sahada yapmaya başlayacağının sinyalini verdi. 1 gün boyunca gerçekleştirilecek olan etkinlikte, vatandaşlar ´Fikir Duvarı´na sıkıntılarını ve önerilerini yazabilecek. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı yetkilileri de, vatandaşın görüş ve önerilerini gerekli mercilere iletecek.

Parti olarak Türkiye Büyük  Millet Meclisi´nde  bulunmadıkları için, sahada muhalefet yapacaklarını; belirten  Saadet Partililer  ´Fikir Duvarı´ çalışmasının da sahadaki muhalefet etkinliklerinden ilki olduğunun  altını  çizip, farklılıkları zenginlik olarak görmenin, iletişimsizlik sorunu ortadan kaldıracağına inandıklarını vurgulayarak;  ´ahlak ve maneviyat´ diyen insanların iş başına getirilmesi ile sorunun  çözüme kavuşacağını  iddia  etiler?  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —