TARAFTARDAN SAFFET KÜLAHÇI´YA ÇAĞRI

TARAFTARDAN SAFFET KÜLAHÇI´YA ÇAĞRI

?GEL ERCİYESSPOR´A BAŞKAN ADAYI OL? ...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta sezon sonunu bile hesap edemeyen Kayseri Erciyesspor´da kayyım heyeti olağanüstü genel kurul kararı almak üzereyken, mavi-siyahlıların taraftarları Saffet Külahçı´ya çağrıda bulundular.
Kayseri Erciyesspor´da yaklaşık 6 aydır tutarlı bir yönetim kurulu ve kulüp başkanı bulunmazken, sezon sonu hedefleri görünmez oldu. Kulüp içinde sıkıntılar büyüyerek devam ederken, taraftar ise Saffet Külahçı´ya çağrıda bulundular. Sosyal medya hesaplarından Saffet Külahçı ve ekibine seslenen Erciyesspor´un taraftarları ?Saffet Külahçı ve ekibi memleket takımlarını çok düşünüyorsa, Erciyesspor´un yönetimi yok, hodri meydan Erciyes´e aday olsun. Daha çok alkış alsın, dua alsın? mesajları yayımladılar.
Kayserispor´da daha önce adaylık turu atan ancak Erol Bedir´in isminin geçmesiyle vazgeçen Saffet Külahçı´nın Erciyesspor taraftarının çağrısına ses verip vermeyeceği bilinmez olsa da, Külahçı ve ekibinin Erciyesspor ile ilgilenmeleri bilinmezliğini koruyor. Mavi-siyahlı takım oyuncuları ise Kırklarelispor deplasmanının hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Şimşek Özkeş beraberliğinde sürdürüyorlar. Mevsim şartlarına rağmen antrenmana çıkan oyunculara yapılan idmanda hastalanmalar ve rahatsızlanmalar konusunda uyarıda bulunuldu. Mavi-siyahlılar cumartesi sabah saatlerinde deplasman hazırlıklarını tamamlayarak Kayseri´den ayrılacaklar.
Haber: Murat TURP



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor