Tarih: 20.06.2014 22:52

Sağlam Temel İçin Kayseri`ye Geldiler

Facebook Twitter Linked-in

Denizli`nin merkez ilçeleri Pamukkale ve Merkezefendi Belediyelerinden gelen başkan ve yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın karşıladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Kayseri`ye başkan yardımcıları ile birlikte geldiğini belirterek, "İnşallah biz buradan güzel şeyler alarak döneceğimizi düşünüyoruz. Bizim sizlerden alacağımız çok önemli ve güzel şeyler var" dedi.

Bürokratları ile birlikte Kayseri`ye gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da belediyelerinin Denizli`nin büyükşehir olmasının ardından yeni kurulduğunu belirterek, belediyecilikte temelleri sağlam atmak için Kayseri`ye geldiklerini söyledi. Pamukkale`nin 311 bin, Merkezefendi ilçesinin ise 262 bin nüfuslu olduğunu da belirten Subaşıoğlu, Kayseri`nin tecrübelerinden faydalanmak üzere ziyaret ettiklerini belirterek gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Konuk belediye başkanlarına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy Kayseri`yi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi`ni anlattı. Kayseri`nin tarihçesi hakkında bilgi vererek sunumuna başlayan Tekinsoy, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —