SAHTE POLiS!

SAHTE POLiS!

EDINILEN bilgiye göre, M.S.’yi cep telefonundan arayan kişi, kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtıp, banka kartlarının terör örgütü tarafından kulla¬nıldığını söyledi. İşin çözümü için verdiği numaralara para göndermesi gerektiğini söyle¬yen şa

Osman Kavuncu mahallesinde H.G.’yi cep telefonundan araya­rak kendisini yine emniyet gö­revlisi olarak tanıtan kişi, bu kez savcının talimatı olduğunu kredi kartı hesabına girileme­mesi için kartını bloke edecek­lerini söyledi. Bunun için kartı­nı ATM makinesine takarak şif­resini girmesini söyleyen şahı­sa inanan H.G., 26 bin 795 lira dolandırıldı.

 

Sanayi Mahallesi Osman Ka­vuncu bulvarı üzerinde bulu­nan özel bankada ise cep telefo­nundan aranan İ.S., kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtıp, telefon numarasından savcının hesabına girildiğini, işin çözü­mü için verdiği TC kimlik nu­marasına para göndermesi ge­rektiğini belirten şüpheli tara­fından 10 bin lira dolandırıldı.

 

Emniyet görevlileri, vatandaşla­rı bir kez daha uyararak polisin kimseden para istemeyeceğini, bu gibi durumlarla karşılaşıldı­ğında 155 hattını aramaları ge­rektiğini kaydetti.

 



11 kaçak göçmen Yunus Timleri’ne yakalandı
Kayseri'de okul ve çevreleri denetlendi
Alkol kaçakçılarını boş şişeler ele verdi
Aranan cezaevi firarisi bazanın altından çıktı
Kayseri emniyeti huzuru bozan araçları denetledi
54 yıl hapis cezası bulunan kadın yakalandı
Aranan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Tartıştığı eski eşini ve babasını vurdu
Çok sayıda tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı
"kız alıp verme" kavgasında 4 tutuklama
"Zarar verme niyetim yoktu, olay kazara oldu"
DEAŞ üyesi sanığa hapis cezası
Zehir tacirine 10 yıl hapis cezası
Kaza ihbarına giden ambulans kaza yaptı: 3 yaralı
30 yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kadın yakalandı