Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kentte doğup büyüyen ve ailesiyle birlikte Şam’a dönen Şeyma Hamade’nin videosunu duygusal bir açıklama ile yayınladı.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in Ramazan ayını kutlayan Şeyma Hamade, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Birkaç ay önce Suriye’ye geldim ama sizi hiç unutmadım. Siz her zaman bizim için elinizden geleni yaptınız. 14 yıl boyunca Türkiye’de yaşadım, orada büyüdüm ve oraya alıştım. Buraya geldiğimden beri alışmakta zorlanıyorum ve Kayseri’yi çok özlüyorum.”
Kayseri Ticaret Odası ERVA Spor Kulübü öğrencisi olan Şeyma Hamade, spor hayatına ilişkin ise şu ifadeleri kullandı:
“Ben KTO Spor Kulübü’ndeyken çok mutluydum. Burada hiçbir spor kulübü yok. İnşallah bir gün burada da bir KTO Spor Kulübü olur. Bir gün sizi burada, evimizde misafir etmek istiyorum. Sizi çok seviyorum. Şam’dan Türkiye’ye ve Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e çok selamlar.”
Vali Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından Şeyma’nın videosunu paylaşarak şu mesajı verdi:
“Kayseri’de doğup büyüyen ve 14 yıl boyunca bu şehirde yaşayan Şeyma… Bu şehrin sokaklarında çocukluğunun izleri var. Kayseri Ticaret Odası bünyesindeki ERVA Spor Okulu’nda geçirdiğin günler hâlâ aklımızda. Ailenle birlikte Şam’a dönmüş olsan da Kayseri’yi ve arkadaşlarını özlediğini duymak bizi duygulandırdı. Biz de seni özledik Şeyma kızım. Kalbimiz hep seninle.”
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.