ŞAMPİYONLUK TURU HAFTAYA KALDI”

 ŞAMPİYONLUK TURU HAFTAYA KALDI”

KAYSERİSPOR 0-0 ANTALYASPOR

PTT 1. Lig`in 31. haftasında Kayserispor, sahasında Antalyaspor`u konuk etti. Son haftalara şampiyon girme hedefinde olan Kayserispor, mücadeleden golsüz beraberlikle ayrıldı ve şampiyonluk turunu gelecek haftaya bıraktı. Kayserispor'u bu maçta yalnız bırakmayan taraftar ise tribünleri tıklım tıklım doldurarak sezonda da bir rekora imza atmış oldu.

Süper Lig yolunda son haftalara şampiyon girmek isteyen Kayserispor, sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak, şampiyonluk turunu haftaya bıraktı. Aritmetik olarak ilk ikide yer alan ve Süper Lig'i garantileyen takımlar arasında bulunan Kayserispor, şampiyonluk için ise alt sıralardaki takımların sonuçlarını bekleyecek. Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Antalyaspor başladı. 26. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Anıl Taşdemir'in şutunda meşin yuvarlak auta gitti. 33. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Ömer Bayram'ın vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci kurtardı. 45. dakikada Okay Yokuşlu'nun ceza sahası dışından vuruşunda top auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya ise ev sahibi ekip Kayserispor'un vuruşu ile başlandı. Taraftarının desteğini arkasına alan Kayserispor'da, 52. dakikada Çağlar Birinci'nin serbest vuruşunda kaleci topun filelerle buluşmasına engel oldu. 71. dakikada ceza sahası dışında Cem Can topu göğsü ile yumuşatarak Mehmet Eren Boyraz'a bıraktı. Boyraz'ın vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti. 89. dakikada sol çaprazda topla buluşan Turgut Doğan Şahin'in vuruşunda kaleci kornere çeldi. Karşılaşmanın normal süresinin ardına 5 dakikalık uzatma devresi eklendi. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca Kayserispor sahadan 1 puan ile ayrıldı ve puanını 63'e çıkarttı. Karşılaşma sonrası Kayserispor, şampiyonluk kutlamasını haftaya ertelerken, taraftarların coşkusu ise dikkatlerden kaçmadı. Sezon boyunca Kayserispor sahasındaki en kalabalık taraftar topluluğunu tribüne taşırken, maç sonrası takım oyuncularının yaptığı açıklamalarda Taraftarımıza şampiyonluk sevinci yaşatamadığımız için çok üzgünüz. Kayserispor'u yeniden Süper Lig'e çıkartacağız. Onların destekleri ve inançları ile bu haftaya geldik. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme ise karşılaşma sonrasında rakiplere ve hakemlere eleştirilerde bulunarak, Sezon başından beri bu ligde gerçekten bizim futbol oynamamıza hem rakipler hem de hakemler izin vermiyorlar. Sert oynayan rakipler ve göz yuman hakemler arasında bu puanları iyi toplamışız demek ki. Yinede gelecek hafta galip gelip şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” şeklinde konuştu.

Antalyaspor teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise maçtan daha çok karşılaşmanın hakeminin kararlarına tepki gösterdi. Şimşek, maçta futbolcularının oyunlarını kutladığını ve tek sıkıntılarının ise maçın içinde verilen kararların kendilerini ciddi ölçüde sıkıntıya soktuğunu ifade etti.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek