SARIZ KAYMAKAMI ÖMER YILMAZ

SARIZ KAYMAKAMI ÖMER YILMAZ

GÖREVİNE BAŞLADI

Vali Orhan Düzgün, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete´de yayınlanan İçişleri Bakanlığı´nın Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Sakarya Taraklı Kaymakamlığı görevinden Sarız Kaymakamlığı´na atanarak görevine başlayan Kaymakam Ömer Yılmaz´ı makamında kabul ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Sarız kaymakamlığına atanan Ömer Yılmaz vali Orhan Düzgün´ü makamında ziyaret ederek görevine başladı. Ziyarette Vali Düzgün kaymakam Ömer Yılmaz´a yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Ömer Yılmaz´ın özgeçmişi ise şöyle
1979 yılında Gümüşhane/Kelkit´ de doğan Kaymakam Ömer Yılmaz, 2001 yılında Selçuk Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü´nden mezun oldu. Kaymakam Yılmaz, Yüksek lisansını Almanya´nın Kassel Üniversitesi´nde ?Global Political Economy? isimli master programında 2006 yılında tamamladıktan sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı´nda uzman yardımcılığı ve Stajyer kontrolörlük, Sağlık Bakanlığında ise bir süre müfettiş yardımcılığı görevlerinde bulundu.
2009 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Tekirdağ Valiliği´nde kaymakamlık stajına başlayan Kaymakam Yılmaz, Tekirdağ/Saray ve Karaman/Kâzımkarabekir ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı.
Kaymakam Yılmaz, yurtdışı stajı çerçevesinde bir yıl boyunca Almanya´nın Schwaebisch Hall ilçesinde dil öğrenimi ve staj amaçlarıyla bulunduktan sonra Ankara´ya dönerek kaymakamlık kursuna katıldı.
2012-2015 yılları arasında Sakarya Taraklı Kaymakamlığı yapan Kaymakam Yılmaz, 2015/398 sayılı İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kayseri Sarız Kaymakamlığı´na atanmıştır.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı