SARIZLI VEKİL ARIK

SARIZ´DA BEKLEDİĞİMİZ DESTEĞİ BULAMADIK

Anahtar Kelimeler:
SARIZLI VEKİL ARIK
Siyaset 22.06.2015 00:00:30 0
Haberi Sesli Oku

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Çetin Arık, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonu Sarız, Pınarbaşı, Bünyan, Akkışla ve Sarıoğlan ilçelerini ziyaret eden Arık, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı ilçe örgütlerine teşekkür ederek, seçim sonunda Sarız´da bekledikleri desteği bulamamanın burukluğunu yaşadıklarını vurguladı.
CHP milletvekili Çetin Arık, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. CHP Milletvekili Arık, hafta sonu Sarız, Pınarbaşı, Bünyan, Akkışla ve Sarıoğlan ilçelerini ziyaret ederek, ilçe örgütlerine çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Arık´a parti yöneticilerinin yanı sıra CHP´den aday olan Tülin Temel ve Mustafa Utku Sarı da eşlik etti. Sarız´da partililerce karşılanan Arık, burada yaptığı konuşmada seçim sürecini değerlendirerek, zor koşullar altında bir seçim yarışına girdiklerini ifade etti. Sadece AK partiye ´ye karşı değil, devletin tüm olanaklarına, sermaye çevrelerine, medyaya ve belediyelere karşı da bir mücadele vermek zorunda kaldıklarının altını çizen Arık, Sarız´da bekledikleri desteği bulamamanın burukluğunu yaşadıklarını vurguladı. Arık, ?Milletvekili olarak sizlerin karşısında olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Tabii zor bir süreç geçirdik. Ön seçimde CHP üyeleri sizin evlatlarınızı ilk dört sıraya getirdi. 7 Haziran seçimleri sonrasında biraz da buruğuz. Biz Sarız´dan farklı bir tablo bekliyor, Sarız´ın evlatlarına sahip çıkmasını, sandıkları kapatmasını umut ediyorduk. Ama her türlü sonuç başımız gözümüz üstüne? Ben her zaman sizin evladınızım, bu güne kadar sizlere nasıl hizmet ettiysem bundan sonrada aynı şekilde hizmet edeceğime söz veriyorum. Hekimlik mesleğini sürdürdüğüm uzun yıllarda sizin yüzünüzü hiç öne eğdirmedim, Sarız´a yakışır bir şekilde hizmet ettim. İnşallah vekillikte de aynı şekilde hizmet edeceğim. Bu konuda sizlere söz veriyorum. Ben Kayseri´nin milletvekiliyim. Ben yöreme, Kayseri´ye, Türkiye´ye hizmet etmeye talibim. Her zaman Türkiye´nin çıkarları için çalışacağım. El indirip kaldıran bir milletvekili olmayacağım. Hiç kimseye kırgın da dargın da değiliz. Milletimizin takdiri her zaman başımız gözümüz üstüne? Ben bugüne kadar nasıl ayrım yapmadan hizmet ettiysem bundan sonra da hiçbir ayrım yapmadan yurttaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın? diye konuştu. Arık Sarız ilçe örgütünü ziyaretinin ardından Sarız caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Milletvekili Arık, vatandaşların görüş ve önerilerini dikkatle dinledi.
Arık ve beraberindekiler Sarız ziyaretinin ardından Pınarbaşı, Bünyan, Akkışla ve Sarıoğlan ilçelerine giderek, ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Destekleri ve çalışmalarından dolayı örgütlere teşekkür eden Arık, örgütlerin koalisyon hesaplarını dikkatle dinledi. 22 Haziran Pazartesi günü CHP Genel Merkezi´nde düzenlenecek toplantıya katılacağını belirten Arık, örgütlerin taleplerini genel merkeze ileteceğini söyledi.

Meteoroloji'den don uyarısı...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.

Erciyes 38 FK sahasında takıldı

TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Huzurevinde hızlı değişim! 7 günde baştan sona yenileniyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.

ERÜ’den görme engelli sporcular ile anlamlı etkinlik

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti

Melikgazi Belediyesi kışa hazır

Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.

Tomarza'da İlçe Afet Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.

Akçakaya ve Endürlük’te 30 prestijli parsel ihaleyle satışta

Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.

Büyükkılıç; Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.

KAYMEK'ten KPSS ve LGS öncesi deneme sınavları

KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.

Kayak severlere müjde! Sezon o tarihte açılıyor...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.

Başkan Yalçın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü" programına katıldı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.

Büyükkılıç: "17 Aralık, bu milletin hafızasından silinmeyecek"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...

Kayseri'de kar yağışı etkili oldu

Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

Çolakbayrakdar: "Hemşehrilerimizin sağlıklı bir kış geçirmesi için hazırız"

Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.

İşçi servisi tır dorsesine arkadan çarptı: 22 yaralı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde işçi servisinin park halindeki tır dorsesine çarpması sonucu 22 kişi yaralandı.

JEOTERMAL SERA OTB İHALESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Kayseri Ticaret Borsası öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan Jeotermal Kaynaklı Sera Organize Tarım Bölgesi (OTB) Projesi kapsamında önemli bir aşama daha başarıyla tamamlandı. Detaylar Kayseri Haber'de...