ŞEHİDİN VAR KAYSERİ

ŞEHİDİN VAR KAYSERİ

ŞEHİT ER ÖZGÜR ÇELİK CUMA NAMAZI SONRASI DEFNEDİLECEK

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, Şehit Mehmet Acıbucu Üs bölgesinde bakım faaliyetleri sırasında el bombasının inflak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özgür Çelik’in cenazesi 07 Şubat / Cuma günü Develi İlçesi Çarşı Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Çomaklı Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecek.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığındaki törende, şehit Çelik'in Türk bayrağına sarılı tabutu alana getirildi. Şehit Çelik'in Türk bayrağına sarılı cenazesinin tören alanına getirilmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından şehit Çelik'in özgeçmişi okundu. Duaların okunmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında tekbirler getirilerek ambulansa konulan şehit Özgür Çelik'in naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri'nin Develi ilçesine uğurlandı. Hava yolu ile memleketine gönderilen şehit erin naaşı Van hava alanında yaşanan olmuşuz hava şartları nedeni ile ilimize gecikmeli olarak ulaşırken; Kayseri Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada Şehit Piyade Sözleşmeli Er Özgür ÇELİK’in cenazesinin 07 Şubat / Cuma günü Develi İlçesi Çarşı Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Çomaklı Mahallesi Mezarlığında toprağa verileceği duyuruldu.

Öte yandan aylardır evlat hasreti ile yanarken şehit haberi ile sarsılan Çelik ailesi ve yakınları dört gözle şehitlerini beklerken, hava muhalefeti nedeni ile yaşanan gecikme acılarına acı ekledi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”