ŞEHİR MERKEZLERİNDE SANAYİ İSTEMİYORUZ

ŞEHİR MERKEZLERİNDE SANAYİ İSTEMİYORUZ

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Boydak, sanayinin yerinin OSB’ler olduğ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, “Başta Başkanımız olmak kaydıyla arkadaşlarımızın cansiperane vazifelerini yapacaklarından eminiz. Kayserili sanayicilerimize geçmişte olduğu gibi bu dönemde de en ekonomik fiyatlara enerji, su ve altyapı hizmetleri kullandırmalarından dolayı teşekkür ederiz. Onların bu gayretli çalışmaları neticesinde sanayicilerimiz makul fiyatlara bu imkânları kullanıyor. İnşallah bu hizmetlerin devamını diliyoruz. Bu gün OSB’miz adeta bir il büyüklüğüne ulaştı. Bu gün baktığımız zaman OSB’miz yolu, nüfusu ve tüketimleri ile Türkiye’de ki birçok ilden büyük vaziyette. Allah yollarını açık etsin” dedi.

                Sanayinin yerinin organize sanayi bölgeleri olduğunu açıklayan Boydak, “Bunu bir kez daha hatırlatmak istedim. Şehir içindeki sanayi sanayi değil. Artık şehir merkezlerinde sanayi istemiyoruz. Şehirlerimizin şekillenmesi ve imar konularında da bu görüşümüzü aynen muhafaza ediyoruz. Biz Mimarsinan ve İncesu  OSB’yi açarak, birinci OSB’mizi genişleterek bu çalışmalara katkı verdik. Bundan sonraki süreçte de şehir içerisinde kalan sanayilerimizin OSB’lerimize taşınması ile ilgili her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti