ŞEHİT ATEŞİ SÖNMÜYOR !

ŞEHİT ATEŞİ SÖNMÜYOR !

İKİ YİĞİT DAHA ŞEHADET ŞERBETİ İÇTİ?

Fırat Kalkanı Harekatı El Bab operasyonu sırasında kanlı terör örgütü DEAŞ militanlarınca askerlerimize yönelik olarak gerçekleştirilen 3 ayrı intihar saldırısında şehit düşen 16 askerden 2´si olan Kayserili uzman çavuşlar 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya ile 27 yaşındaki Osman Çelik ?in baba ocağına ateş düştü. Hava yolu ile ilimize getirilen ve Asker Hastanesi morguna konulan şehitlerin cenazeleri Cuma nazmı sonrası son yolculuklarına uğurlanacak?
Suriye topraklarında sürdürülen 2Fırat Kalkanı Harekatı ? sırasında El Bab bölgesinde terör örgütü DAEŞ saldırısında şehit düşen 16 askerden 2´si olan Kayserili Uzman Çavuşlar 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya ile 27 yaşındaki Osman Çelik ?in baba ocaklarına sabahın erken saatlerinde ulaşan kara haber tam anlamı ile ateş düşürdü?
Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik´in Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Alsancak Mahallesi, 6225 sokaktaki baba evine gelen askeri yetkililer Ali ve Suriye Çelik çiftine acı haberi bildirdi. 5 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan ve henüz bekar olduğu öğrenilen 10 çocuklu Çelik ailesinin 8.çocuğu 27 yaşındaki Osman Çelik´in Kayseri 1´inci Komando Tugayında görevli olduğu ve geçici görevle Suriye´ye gönderildiği öğrenilirken, şehitin evi Türk bayrakları ile süslendi?
Aslen Kahramanmaraş Göksun ilçesi nüfusuna Kayılı olan ve ailesi Melikgazi İlçesi Belsin semtinde ikamet eden bir diğer Şehit Uzman Çavuş 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya´nın evli ve bir çocuk babası olduğu bildirilirken acı haber Kökkaya ailesini de yasa boğdu?
El Bab´da şehit düşen Kayserili uzman çavuşlar 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya ile 27 yaşındaki Osman Çelik´in cenazeleri havayoluyla Gaziantep´den getirilerek, Kayseri Asker Hastanesi morguna konuldu.
Şehitler için Seyyid Burhanettin Hazretleri türbesi yanındaki Kalemkırdı Camisinde yapılan hazırlık Cuma ertelendi. Cami avlusundaki Cumhurbaşkanı, Başbakan, TSK, CHP, MHP Genel Başkanlarının çelenkleri kaldırıldı. Cenaze töreni için camiye gelenlere törenin Cuma namazı sonrasına bırakıldığı duyuruldu.
Öte yandan ilk belirlemelerde saldırılarda 14 asker şehit düşmüş, 33 asker yaralanmıştı. Ancak günün ilerleyen saatlerinde yaralı askerlerden 2´si nin daha şehit olduğu duyuruldu... Böylece şehit sayısı 16´ya yükselirken, yaralı sayısı da 31´e indi?
HABER: C.ÜSTEN



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı
“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”
Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek
Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi
KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti
Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü
Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti
Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu