ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARI YARARINA KERMES

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARI YARARINA KERMES

Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği Güneydoğu bölgesinde vatani görevini yaptığı sırada şehit ve gazi olan askerlerin üniversitede okuyan çocuklarına maddi katkı sağlamak amacıyla kermes düzenledi.

Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kermese, Vali Yardımcısı Davut Haner, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Demet Erkılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermeste konuşan Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Demet Erkılıç, “Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği olarak bu yıl ki kermesimizi geçmiş yıllarda olduğu gibi güneydoğuda şehit olan, şehit ve gazilerimizin üniversitede eğitim gören çocuklarına ayırdık. Elde edeceğimiz geliri üniversite bursu olarak vereceğiz. Biz aydın bir gelecek istiyoruz. Bunun için de kadınların evde oturmasını değil Sivil Toplum Kuruluşlarında çalışmasını ve hem gençliğe ve hem de topluma faydalı olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.
Kermeste çeşitli el sanatlarının olduğunu belirten Erkılıç, “Kermeste mutfak örtülerimiz ve ev süslerimiz var. Özellikle bayanları buraya bekliyoruz amacımız sadece şehit ve gazi çocuklarına üniversite öğrenim bursu sağlayabilmek. Burada 1 yıllık çalışmanın emeği var. Bütün vatandaşlarımızı kermesimize bekliyoruz” dedi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”