ŞEHİTLER ANILDI

ŞEHİTLER ANILDI

ŞEHİTLER HÜZÜNLE ANILDI -ŞEHİT DURAN BAYRAM'IN ANNESİ KUDRET BAYRAM: - OĞLUMU BU TOPRAĞIN ALTINDA SOLDURDULAR”

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Kartal Şehitliği'nde düzenlenen törende hüzün hakimdi. Şehitliğe tören öncesinde gelen şehit Duran Bayram'ın annesi Kudret Bayram, Oğlumu bu toprağın altında soldurdular” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kartal Şehitliği'nde düzenlenen törene Vali Mevlüt Bilici, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Altıntuğ, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ile İsmail Tamer ve şehit yakınları katıldı.

Şehitlik Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Artık kardeşçe yaşamalıyız. Birbirimizi kucaklamalıyız” dedi. Yavuz, Çanakkale destanını yazan Türk Milleti'nin gerektiğinde daha birçok Çanakkale destanı yazabilecek güçte olduğunu söyledi.

 Konuşmaların ardından Vali Mevlüt Bilici, Garnizon Komutanı Ali Demiral ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Altuntuğ şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.

 18 Mart nedeniyle şehitliğe gelen bir çok şehit ailesi, göz yaşlarına hakim olamadı. Mezarları sulayan şehit yakınları dualar okuyarak çiçek bıraktı.

Şehitliğe tören öncesinde gelen ve 2010 yılında şehit olan Duran Bayram'ın annesi Kudret Bayram, Ciğerimizi yaktılar. Bizi yakanları da Allah yaksın. Oğlumu bu toprağın altında soldurdular” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.



Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe