Tarih: 30.07.2015 17:45

ŞEKERSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Bu sezon Kayseri´yi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig´de temsil edecek olan Kayseri Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Üçüncü Lig´e veda ettikten sonra Teknik Direktör Cahit Erçevik´i göreve getiren yardımcılıklarına ise Kemal Dulda ile Şıhhamit Sayıcı´yı getiren Yeşil-Beyazlı takım 15 yeni transfer yaptı.

Geçen sezon Spor Toto Üçüncü Lig Üçüncü Grup´ta beklediğini bulamayan ve Bölgesel Amatör Lig´e düşen Kayseri Şekerspor, yeni sezon çalışmalarını Başladı.

Geçtiğimiz gün Köksal Demirok Tesisleri´nde toplanarak ilk idmanını yapan takımda yeni tranferler Kozlu Belediyespor´dan Burak Mete, Çine Madranspor Rıdvan Çetin, Kütahyaspor´dan Ersoy Yılmaz, Sorgun Belediyespor´dan Orhan Şahin, kaleci Emre Yılmazer, Kayseri Yolspor´dan Mahmut Karakaya ve Selahattin Enes Kılıç, Yahyalıspor´dan Mehmet Akpınar, Hasan Yazgan, Kayserispor U21´den Okan Uçar, Çatalçaspor´dan Murat Davutoğlu, Silivrispor´dan Tolga Akyüz, Gebze Sultan Orhanspor´dan Tolga Kara ve Gaziantep Şenyurtspor´dan Feyyaz Bayhan isimleride ilk idmanda yer aldı.

Öte yandan, altyapıdan Mevlüt Metin, Çağrı Yuyum, Seyit Mehmet Söğüt, Süleyman Öztürk ve kaleci Hasret Tokat isimleri de A takım ile birlikte idmana çıktı. Hedefini yeniden Üçüncü Lig olarak belirleyen Kayseri Şekerspor´un 2 oyuncu daha alarak transferi kapatacağı öğrenildi.



30 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —