Tarih: 12.10.2019 17:14

SEMİRAMİS SANAT MERKEZİ OSMANLI SOKAĞINDA HİZMETE GİRDİ?

Facebook Twitter Linked-in

Geleneksel kıyafetler, deri ürünler, ilginç aksesuarlar, okuma odası ve dinlenme odası gibi bölümlerin bulunduğu Sanat Merkezinin açılışını Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın yaptı.

Talas İlçesinin gözde yerlerinden bir haline gelen Osmanlı Sokağı´nda hizmete açılan ve geleneksel kıyafetlerden - deri eşyalara, birbirinden ilginç aksesuarlardan okuma ve dinleme odalarına bir çok yeniliği bünyesinde bulunduran Semiramis Sanat Evi gençlerin favori mekanlarından bir olmaya aday görünürken; mekanı hizmete açan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Osmanlı sokağının geleneksel sanatları sürdürmek gibi manevi yükümlüğü olduğunu vurgulayarak ?Burada Osmanlı sokağında Talas´ın en önemli turistik mekânlarından birindeyiz. Tabii burası geleneksel el sanatlarının, emeğin endüstriye dönüştüğü yer gibi gözükse de esas itibariyle de çok anlamlı yapısı var. Çünkü geleneksel sanatları sürdürmenin manevi yükümlüğünü yerine getirmiş oluyorlar. Sanat Merkezimiz Talas´a ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.? değerlendirmesinde bulundu?

Semiramis Sanat Merkezi işletmecisi Murat Soygüllücü ?de ?Geleneksel kıyafetlerin imalatını ve satışını yapacağız. Deri ürünleri, bir takım yelek, çanta, kolye ve benzer aksesuarların olduğu okuma ve dinlenme odası gibi bölümleriyle de hizmet edeceğiz? şeklinde konuştu?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —