Tarih: 21.03.2012 12:58

ŞERAFETTİN KOÇ ADAY

Facebook Twitter Linked-in

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında CHP Melikgazi İlçe Başkanı Şerafettin Koç, adaylığını açıkladı. 8 Nisan günü yapacakları ilçe kongresine tüm partilileri davet eden Başkan Koç, Kayseri'nin en büyük ilçesi olmanın sorumluğunu iyi bildiklerini ve ellerinden gelen tüm çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Siyaset, kişisel çıkarlar için değil ülkeye ve halka hizmet için yapılırsa bir anlam kazanır” diye konuşan Başkan Şerafettin Koç, şunları söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir bireyi olarak bu inanca uygun olarak bir süredir Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Kayseri'nin en büyük ilçesi olmanın getirdiği sorumluluk bilinci ile, daha çok çalışmak, partimizi öncelikle ilçemizde, daha sonra Kayseri'de ve dolayısıyla tüm Türkiye'de iktidara taşımak hedefiyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Göreve geldiğimizden günden bu yana fedakar arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde, elimizden geldiğince hizmetler yapmaya çalıştık. İktidar hedefi olan bir partinin mensupları olarak bu çalışmaları daha ileri taşımak istiyoruz. Kongremizde delege ve partililerimizden alacağımız güç ve enerji ile bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

CHP Melikgazi İlçe başkanlığına aday olacaklara da başarılar dileyen İlçe Başkanı Şerafettin Koç, iktidar olmak için 8 Nisan'da yapılacak olan ilçe kongresine tüm partilileri ve Kayserilileri davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —