ŞERAFETTİN KOÇ ADAY

ŞERAFETTİN KOÇ ADAY

ŞERAFETTİN KOÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI TEK HEDEF VAR İKTİDAR OLMAK” Cumhuriyet Halk Partisinde kongre heyecanı gün geçtikçe artıyor. Kocasinan İlçe Başkanı Özgür Alçı adaylığını açıkladıktan sonra Melikgazi İlçe Başkanı Şerafettin Koç'ta parti binasında dü

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında CHP Melikgazi İlçe Başkanı Şerafettin Koç, adaylığını açıkladı. 8 Nisan günü yapacakları ilçe kongresine tüm partilileri davet eden Başkan Koç, Kayseri'nin en büyük ilçesi olmanın sorumluğunu iyi bildiklerini ve ellerinden gelen tüm çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Siyaset, kişisel çıkarlar için değil ülkeye ve halka hizmet için yapılırsa bir anlam kazanır” diye konuşan Başkan Şerafettin Koç, şunları söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir bireyi olarak bu inanca uygun olarak bir süredir Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Kayseri'nin en büyük ilçesi olmanın getirdiği sorumluluk bilinci ile, daha çok çalışmak, partimizi öncelikle ilçemizde, daha sonra Kayseri'de ve dolayısıyla tüm Türkiye'de iktidara taşımak hedefiyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Göreve geldiğimizden günden bu yana fedakar arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde, elimizden geldiğince hizmetler yapmaya çalıştık. İktidar hedefi olan bir partinin mensupları olarak bu çalışmaları daha ileri taşımak istiyoruz. Kongremizde delege ve partililerimizden alacağımız güç ve enerji ile bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

CHP Melikgazi İlçe başkanlığına aday olacaklara da başarılar dileyen İlçe Başkanı Şerafettin Koç, iktidar olmak için 8 Nisan'da yapılacak olan ilçe kongresine tüm partilileri ve Kayserilileri davet etti.



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”
“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi
Özel çocuklara "QR kodlu" koruma
"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"
Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”
Kayseri Üniversitesi 6 yaşında
Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”
Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı