Tarih: 04.01.2017 16:20

KAYSERİSPOR, SERGEN YALÇIN İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da teknik direktör sorunu sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, Sergen Yalçın ile prensipte anlaşma sağladı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 13.haftada Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun istifasının ardından ilk yarının son üç haftasına Alt Yapı Antrenörü Ertuğrul Seçme nezaretinde çıkmıştı.
Antalya Belek´te yapılan devre arasın kampına da Ertuğrul Seçme nezaretinde başlayan sarı-kırmızılı ekipte, yeni teknik direktör belli oldu. Kayserispor yönetimi, Sergen Yalçın´la prensip anlaşmasına vardı. Kıbrıs´ta bulunan Sergen Yalçın, yöneticilerle yaptığı görüşmede olumlu yanıt verirken diğer yandan mali problemlerin aşılmasının tek şartı olduğu ifade edildi. Prensipte her iki tarafında anlaşmasıyla genç çalıştırıcı, Kayserispor´un Antalya Belek´te yaptığı devre arası kampına giderek burada takımın başına geçecek.
Daha önce Gaziantepspor ve Sivasspor´u çalıştıran 44 yaşındaki teknik adamın elinde bazı oyuncu listesi olduğu ve takımın kurtuluş reçetesi için etkili transferler için 1-2 gün içerisinde düğmeye basacağı belirtildi. (SPOR SERVİSİ)



3 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —