Tarih: 17.01.2017 16:37

SERGEN YALÇIN´DAN FLAŞ KARAR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da transfer konusunda çalışmalar hız kazanırken, kadro konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Kayserispor´un Teknik Direktörü Sergen Yalçın, golcü oyuncu Welliton´u Ziraat Türkiye Kupası maçı olan Boluspor karşılaşması öncesinde kadro dışı bıraktı.
Kayserispor´un Teknik Direktörü Sergen Yalçın´dan flaş karar. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da golcü oyuncu Welliton kadro dışı kaldı. Akhisar Belediyespor maçı kadrosuna alınmayan Brezilyalı ilimize döndü.
Kayserispor´un genç teknik adamı, ligin ilk yarısında takımın en golcü oyuncusu olan Welliton´u kadro dışı bırakma kararı aldı. Antalya kampının son gününde takıma katılan Welliton, Başakşehir ile oynanan maçın kadrosuna da alınmamıştı. Kayserispor kafilesi Boluspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından İzmir´e geçerken Welliton ise ilimize döndü. Ligin ilk yarısında oynanan 16 karşılaşmanın tamamında forma giyen Welliton toplam Bin 391 dakika sahada kalırken 6 gole imzasını atmıştı. Kadro dışı bırakma konusunda şimdilik sessiz kalan Sergen Yalçın´ın Akhisar Belediyespor maçı sonrasında açıklama yapacağı bekleniyor. Welliton ise Kayserispor kulüp tesislerinde hafta sonuna kadar kendi başına antrenman yapacak.
(Murat TURP)



16 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —