Tarih: 12.08.2018 15:12

SEZONUN İLK HEYECANI KADİR HAS´TA

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de sezonun ilk hafta karşılaşmasında Kayserispor, sahasında Antalyaspor´u konuk edecek. Karşılaşma hazırlıkları son yapılan antrenman ile tamamlanırken, mücadele Kadir Has Stadyumu´nda saat 21.45´te başlayacak.

Süper Lig´de 2018-2019 sezonu ilk hafta karşılaşmaları ile başladı. İlk hafta mücadelesinde Kayserispor, aynı zamanda haftanın kapanış maçında Antalyaspor´u konuk edecek. Kayserispor-Antalyaspor karşılaşması Kadir Has Stadyumu´nda bugün saat 21.45´te başlayacak.

Antalyaspor karşılaşması ile sezonun ilk heyecanını yaşayacak olan Kayserispor, son idmanını ise kulüp tesislerinde yapılan akşam antrenmanı ile tamamladı. Maç saatini bekleyen Kayserispor´da muhtemel ilk 11 ise şöyle; Lung- Lopes, Sapunaru, Kana-Bıyık, Sakıb, Mensah, Rotman, Deniz, Chery, Varela ve Umut. Sarı-kırmızılılarda sakat oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan hakem Hüseyin Göçek2in yöneteceği zorlu karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle; Batı Alt Tribünü 40 TL, Doğu Alt Tribünü 25 TL, Doğu Üst Tribünü 20 TL, Kuzey Üst Tribinü 15 TL, Misafir Tribünü: (İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından karar gereği deplasman tribünü açılmayacak).

Rakip Antalyaspor´da ise tek hedef olarak galibiyet belirlendi. Antalya temsilcisinde sahaya çıkacak muhtemel ilk 11 ise Boffin- Nazım, Celustka, Diego, Musa, Charles, Hakan, Maicon, Vainquer, Danilo ve Doukara´dan oluşacak. Antalyaspor´un kadrosunda Zeki ise sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak.

Haber: Murat Turp




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —